Bérléssel kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Email: Írj nekünk!

Telefon (ne aggódj, ha elsőre senki nem veszi fel, elfoglaltak vagyunk, lehet, hogy éppen szerelünk, túrát vezetünk, kerékpáron ülünk vagy bicajt adunk ki, veszünk vissza, de visszahívunk! Nekünk is érdekünk, hogy elérjük egymást!)

  • Erik: +36 20 499 3689 (elsődlegesen hívható szám)
  • Imi : +36 30 6161788
  • Csaba: +36 30 6554805

Telephely:

L-Bike, IX. kerület, Budapest, Lónyay u. 58. A kerékpárokat, itt, a Lónyay u. 58. lehet felveni és/vagy leadni. Leadásról és/vagy felvételről kérjük az egyeztetést a fenti számokon.


Hogyan bérelhetek e-bike-ot?

A bérlés folyamata nagyon egyszerű, négy dolgot kell megtenned, megjegyezned:

  1. Válaszd ki a kerékpárt (jobb oldalt). Érdemes átnézni a kínálatot, mert nem mindegy, hogy melyik méret a neked való. Egy – egy kerékpárból van több méret méret.
  2. Válaszd ki az időpontot (dátumot – bal felső sarok).  A rendszer automatikusan működik, az időpont szűkíti a kínálatot, tehát ha az adott időpontra nincs meg az a bicaj, amit kinéztél, akkor az nagy valószínűséggel foglalt.
  3. Hétvégére csak úgy tudsz bérelni, ha pénteken elviszed és hétfőn hozod. Ha péntek estére és hétfőn reggel állítod be az elvitel és a visszahozatal idejét, a rendszer csak két napot számol. Nem tudsz úgy bérelni, hogy szombat este, vasárnap reggel vinnéd, vagy vasárnap hoznád vissza, mert nem vagyunk nyitva.
  4. Fizetned a foglaláskor nem kell. A rendszer kiszámolja a díjat és a foglaló összegát, errúől kapsz egy elektronikus értesítést. Fizetni vagy készpénzzel helyben vagy utalással tudsz, amiről kaphatsz proforma és rendes számlát.

A kerékpárokat 2023. májusától az L-Bike szervíz- és kerékpárboltban tudod átvenni és oda is kell visszahoznod.